THESE GO TO ELEVEN: AESTRID / BLUE CRIME / SPOONFED

Datum do 24 okt 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 20:30
Prijs € 0,00
Gratis

Paceshifters-frontman Seb Dokman host een avond in Poppodium Hedon onder de naam These Go To Eleven. Om de maand presenteert Dokman drie alternatieve rockacts in de kleine zaal van Hedon om zo het genre een podium te geven en meer onder de aandacht te brengen. 

AESTRID
Bo Menning, Jurriaan Sielcken en Ray Murphy vormen het drietal achter Aestrid en tourden door de jaren heen door heel Europa, het Verenigd Koninkrijk en Canada. De band heeft een ongekende hoeveelheid ervaring, maar gaat allesbehalve routineus aan het werk. Achterover hangen met de voeten op de versterkers zit er niet bij, de band duwt zichzelf altijd verder en dan nóg net ietsje verder. A Lake Inside is de titel van hun laatste plaat die dit jaar uit kwam. 
BLUE CRIME
Blue Crime maakt mysterieuze psychedelische moonpop met fuzzy gitaren, rollende drums, bedwelmende bassen en lyrische, breekbare vocalen. Een vuig en hypnotiserend vierkoppig monster in witte gewaden, met wilde haren.
SPOONFED
Spoonfed is een Nederlandse rockband met een sound geïnspireerd door bands als Danko Jones, Royal Republic, KISS, Motörhead en Foo Fighters. De muziek is vooral kenmerkend door zijn energieke drumpartijen, denderende basriffs, ijzersterke solo's met een kleine blues twist en pakkende refreinen met vocalen balancerend tussen de rauwheid van Gene Simmons (KISS) en de opzwepende energie van Adam Grahn (ROYAL REPUBLIC).
 

Productiehuis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.