Dit evenement is geweest

Gratis toegankelijk voor Deltion Artiest, ArtEZ Conservatorium, Fakkelteit, Zwols Songwriters Gilde en Hedon Beurs Bands.  

Als professional in de muziek business ben je nooit uitgeleerd. We hebben daarom voor jou een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Zo helpen we je om eventuele struikelblokken te tackelen en delen we tips en tricks van experts uit de muziekscene. Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.


Tijdens deze editie gaan we het hebben over het opnameproces in de studio. Alles wat je als producer en artiest wil weten over dit onderwerp komt naar voren. Wat maakt een goede sessiemuzikant? Hoe bereid je opnames van je band voor?  Hoe maak je een goede pre productie en hoe maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van je tijd? Al deze vragen en meer zullen beantwoord worden door Guido Aalbers. Hij komt langs om al zijn kennis te delen op het gebied van mixen en producen en daarnaast al jullie vragen te beantwoorden, dus zorg dat je erbij bent! 

Guido Aalbers heeft zijn sporen als mixer/producer ruimschoots verdient, hij werkte samen met artiesten als  Anneke van Giersbergen, Miss Montreal & Paceshifters maar deed ook opnames met Queens of the Stone Age, Coldplay en Franz Ferdinand. Guido Aalbers zit vol kennis en mooie verhalen en zorgt voor een Hedon Academy die je niet wilt missen!

(foto: BulletRay van Olphen)

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.